Information

Added: 2018-06-20
Category: 1xbet

Tags article

pariuri online

1xbet mobile

Daca esti incepator, atunci e bine de stiut ca la Sportingbet vei beneficia de un bonus de pana la 700 de RON. In plus, inaintea si in timpul marilor competitii, concepem posibilitati de pariere cat mai diversificate si atractive pentru tine. La Sportingbet, pariurile sportive sunt duse la un nivel superior.

El este dipsonibil jucatorilor care fac prima depunere in aceeasi zi in care s-au inregistrat. La cazino, Sportingbet are oferta extraordinara: poti primi pana la 700 de lei bonus, acesta fiind acordat exclusiv celor nou-veniti pe site-ul nostru. La Casino, ai un bonus nou zilnic, ceea ce iti mareste sansele de a castiga bani multi la Sportingbet.

In acest caz, se pune conditia ca pariurile plasate de tine sa fi avut fiecare valoarea de minimum 10 RON 1xbet. In acest caz, nu conteaza ce evenimente sportive pui pe un bilet, important este ca ele sa fie in numar de cel putin 4, dar si sa pariezi minimum un leu pe acel bilet. Stim cat de frustrant este sa pierzi banii de pe un bilet pentru singura partida care nu ti-a iesit!

Pentru a beneficia de acest bonusuri, cota fiecarui eveniment trebuie sa fie de pariuri online minimum 1,3, iar un bilet sa aiba miza de cel putin 4 lei. Daca te simti norocos, noi te asteptam pe site-ul nostru pentru a castiga bani din pasiunea ta pentru jocurile de noroc. Iti putem oferi cateva exemple de pariuri ce pot fi puse pe fotbal.

De asemenea, Fortuna iti pune la dispozitie pariuri pentru alte tipuri de evenimente, asa cum ar fi Premiile Oscar, alegerile prezeintiale din unele state, emisiuni de tip reality-show etc.