Information

Added: 2018-02-02
Category: blogul

Tags article


Cea mai buna casa de pariuri online

3. Stabileste daca un eveniment se califica pentru arbitraj, adica asigura un profit minim rezonabil, sa zicem 1%, pentru oricare din variante.

Cele mai des folosite case de pariuri sunt : Bet365 , Bwin , Gamebookers , Expekt , Interwetten , 10 Bet , Unibet... In acele momente aveti tendinta sa credeti ca lucrurile care merita analizate nu mai conteaza, si asta este mare greseala. Va dau poate cel mai important sfat, daca nu sunteti sigur ca vreti sa castigati, nu va apropiati de casele de pariuri !

Poate ca sunteti fan al unei echipe, este bine sa evitati acele meciuri la care participa echipa dumneavoastra favorita, deoarece sa vedeti rezultatul cu alti ochi decat cei ai realitatii. Daca un eveniment este contramandat, suspendat sau intrerupt inainte de scurgerea timpului de joc regulamentar si nu este reluat in decurs de 48 de ore, pariul pentru acest eveniment este nul si se calculeaza cursul 1.00, in afara de cazul pariului pentru primul punct marcat de echipa sau de un jucator. Facilitatea de a juca oricand si orice cand doriti , Programul Caselor de pariuri este non-stop , oricand sunteti inspirat asupra unui meci cu un simplu click va puteti aduce un profit frumusel din pariurile sportive.

Pentru a castiga la pariuri va trebuie casa sa va ofere mai multe posibilitati , mai oferte pe care dvs sa le puteti juca. Aceste sporturi sunt oferite de casele de pariuri special pentru pariori pentru posibilitatea de a juca pe orice sport doriti dvs.