Site de pariuri sportive

19.08.2015

Întocmai ca în piesa lui Eugen Ionescu - RINOCERII, bântuite de fantomele absurdului, toate scursurile societății - bancheri, intermediari, dezvoltatori, ziariști și nu în ultimul rând analiști imobiliari și-au abandonat condiția de oameni regăsindu-se în diverse stadii de evoluție din viețile anterioare. Si omleta se face cu oua, dar nu mi-a trecut prin cap sa invat tehnica ouatului. Dinu Patriciu nu voia insa asta. El voia un PNL pe cont propriu, cu scor mic, partidul balama fara de care sa nu poata fi facut guvernul, de preferinta alaturi de PSD. Iar Tariceanu a jucat cartea lui.

Sunt fracturi in marea masa de anunturi, iar fracturile astea (care nu sunt putine deloc), sa dea trendul. В течение нескольких минут россияне просили прощения у Украины и призвали остановить войну на Донбассе, сообщает НБН. În reclama de câteva minute, rușii şi-au cerut iertare în faţa Ucrainei și au cerut să fie oprit războiul din Donbass.

Preturile sunt pe vale. Nu se vinde nimic, decat pe 2 camere plus alea mai scumpe, perle de pe piata, cand apar. 2 camere a vandut un amic in Pantelimon, conf. 1, cu 35k euro, in bloc 86. Este una din cele mai sigure si respectabile agentii de pariuri sportive din Marea Britanie, fondata in 1974, gestioneaza peste 400.000 de pariuri pe saptamana, are clienti (pariori) din 120 de tari.

Nu mai vb de cei care acum sunt la jug pe viata. Majoritatea nici acum n-au inteles nimic (sunt revoltati de rata mare, dar nu si de pretul pe care l-au platit cand au „cumparat”). Istoria a dovedit nu numai ca a tradat, ci si ca a gresit. Daca atunci ar fi declansat anticipatele, Alianta DA ar fi ajuns la un scor care sa-i asigure guvernare confortabila, de dreapta.

Mai interesanta a fost copia copertei unui program de arhiva de la Legia - Slask, din 7 august '65, publicata in revista gratis in 12 pagini, pe frontispiciu cu stema cu vulturul locului, negru pe fond galben si alb pe rosu, jumi-juma. Complet licentiat in Marea Britanie, SkyBet foloseste tehnologia SSL pentru a proteja datele clientilor cum ar fi adresa sau conturi bancare.