22Bet face instant validarea pariurilor si a platilor catre jucatori

Desi nu este imposibil, serviciul de securitate al companiei se incrunta, in general, la aceste eforturi, recomandand transferul de fonduri intre doua sisteme de plata diferite, depunerea si retragerea fondurilor ulterior fara a face pariuri. Puncterii pot obtine doar fonduri de retragere prin aceeasi metoda folosita pentru tranzactia depozitului de finantare.

Daca un meci sau un eveniment este abandonat, pariul meu este inca considerat valabil?

Exista numerosi termeni si conditii in legatura cu diferite motive de intrerupere sau abandonare a evenimentelor. Reclamatorii sunt sfatuiti sa se familiarizeze cu termenii si conditiile specifice aplicabile fiecarui tip, tipului de pariu si conditiilor aferente acestora.

In astfel de cazuri in care el sau cineva pe care il cunosc pot avea o problema de jocuri, primul port de apel pentru asistenta este agentii de servicii prietenosi, pregatiti profesional la centrul nostru de asistenta, raman disponibili 24/7/365 pe chat live. Nu am pus niciodata un pariu la un eveniment sportiv la o casa de pariuri. Oferiti ajutor pentru a-mi gasi drumul.

22Bet infiintata in 2017, sub conducerea si proprietatea Marikit Holdings, o pariuri companie inregistrata in Cipru, opereaza in baza unei licente de jocuri la distanta emise de si sub jurisdictia Autoritatii de licentiere electronica Curaçao. Securitatea este de calitate grea pentru standardele industriei, care utilizeaza o criptare SSL de 128 biti dovedita, care nu poate fi realizata, pentru a asigura toate comunicatiile in interior si de iesire, cu niveluri corespunzatoare de servere care protejeaza firewall-uri care contin date personale.

Fiind unul dintre noii intrati pe piata de carti sportive online, 22Bet realizeaza pe deplin rolul si importanta oferirii de clienti de varf pentru a mentine interesul si loialitatea. Echipa lor prietenoasa de agenti de servicii pentru clienti, informati si de ajutor, ramane disponibila 24 de ore pe zi, sapte zile pe saptamana, tot anul.

Toti indicatorii au doua modalitati de a contacta agentii, in primul rand acces instantaneu prin fila rosie a optiunii de chat live oferite direct in partea de jos a fiecarei pagini si in al doilea rand, prin intermediul site-ului de e-mail integrat al site-ului aflat pe pagina „Contacte”.