- Baschet

Cele două „chime” ale lui Willy Hernangómez vor începe în 2020

Atacantul Jayson Tatum, cu 26 de puncte, șapte recuperări și trei capturi, a condus atacul echilibrat și câștigătorul celor de la Boston Celtics, care a învins Hornets-ul devalorizat de Charlotte 92-109, care a suferit a șasea pierdere consecutivă.

Tatum, care a marcat 10 din 18 goluri de teren, inclusiv patru tripluri din șapte încercări, a capturat șapte recuperări și a recuperat trei mingi, a condus lista a patru jucători de la Celtics care aveau numere dublu cifru.

Ranger Kemba Walker, fost jucător al francizei Hornets, s-a întors la Charlotte și a fost, de asemenea, un instrument important în câștigul Celtics cu 22 de puncte, șapte asistențe, patru recuperări și trei recuperări. mingi.

În timp ce atacantul Gordon Hayward, care se apropie cel mai bine de fiecare zi, a fost cel mai complet jucător la finalul jocului, cu o dublă dublă de 21 de goluri, 10 recuperări și șase asistențe. .

Centrul elvețian de origine turcă Enes Kanter a rămas de neoprit și dominant ca al șaselea jucător al Celtics când a ieșit de pe bancă și a obținut o dublă dublă de 13 goluri, 14 recuperări – liderul echipei -, a pus șase blocuri și a recuperat două mingi.

Munca lui Kanter sub inele a fost decisivă pentru apărarea Celtics pentru a preveni în orice moment reacția atacului Hornets.

Celtics, care a câștigat al șaselea joc în ultimele șapte dispute, și-a îmbunătățit Record mondial la 23-8, lideri remarcabili ai Diviziei Atlanticului și al doilea cel mai bun în Conferința de Est.

În timp ce l-au îmbunătățit și ca vizitator, ajungând la 10 victorii cu șase pierderi.

Rookie a avansat PJ Washington cu 15 puncte, cinci recuperări, trei asistențe și trei victorii a fost liderul atacului Hornets care a avut șase jucători, inclusiv patru starter, cu numere de două cifre.

Forward Miles Bridges, care a început și el jocul, a terminat ca ju Cel mai complet câștigător al celor de la Hornets, cu o dublă dublă de 14 puncte, 10 recuperări – toate defensive – patru asistențe, au recuperat o minge și au pus un stopper.

Dar Hornet-urile cu un record pierdut de 13- 23 de ani, a suferit a șaptea înfrângere în ultimele opt partide disputate, ceea ce îi îndepărtează de locurile de playoff când termină cele mai mult de două luni în care au fost în competiție.

Centrul spaniol Willy Hernangómez a primit două minute Când jocul a fost deja pierdut de Hornets și a adus două puncte marcând 1 din 4 goluri de teren, a ratat o triplă încercare, fără a merge pe linia personală.Hernangómez a capturat două recuperări, unul sub fiecare coș și a acordat un ajutor. 30.

Dar în a patra perioadă, Celtics, cu 4:04 de plecare, deja a asigurat victoria cu un parțial de 83-103.

Abonează-te la MARCA Basket Newsletter și primiți prin e-mail, de luni până duminică și prima oară dimineața, știrile exclusive, interviurile, rapoartele, graficele și videoclipurile care vor marca ziua în NBA, Liga Endesa, Euroleague și restul lumii coșului.