- Baschet

Kerr explodează împotriva baschetului modern: „Jucătorii vor doar să trișeze”

Golden State Warriors continuă să lupte pentru a ieși din pozițiile de jos ale clasamentului Conferinței de Vest, așteptând întoarcerea celor două stele ale lor (Stephen Curry și Klay Thompson) și pieptănarea pieței în căutarea unei piese cu care să plece. din situația sa proastă.

În ciuda marșului său neregulat din acest sezon, echipa californiană rămâne marele reper al baschetului modern.Un joc în care atacul prevalează asupra apărării, în ciuda opiniei antrenorului Warriors, Steve Kerr.

Antrenorul care a făcut istorie prin semnarea celui mai bun sezon regulat din toate timpurile a profitat de precedent din ciocnirea împotriva Spursilor pentru a cere schimbarea paradigmei și regulilor către NBA în vederea unui baschet mai sincer și real.

“Aș dori să văd o mică schimbare în ceea ce încercăm să obținem ca ligă.Cred că am trecut peste bord pentru a răsplăti jucători ofensivi “, a spus antrenorul Războinicilor.„ Ceea ce vreau să spun este că am recompensat jucători ofensatori pentru că a înșelat sau a încercat să păcălească oficialii. ”

Kerr și-a continuat discursul cerând o schimbare de reguli în NBA pentru binele jocului: „Trebuie să ne întoarcem la punctul în care jucătorii trebuie să câștige faulturile și pentru a face acest lucru trebuie să-și bată colegii. Permiterea contactului într-un mod natural și nu se preface cu fiecare contact. Trebuie să decidem, ca ligă, dacă vom continua să evidențiem greșeli la care se râde în orice partid.Și trebuie să ne hotărâm acum. ”

Profitând de buna acordare cu antrenorul Războinicilor, Gregg Popovich a dorit să-și facă clar sprijinul puternic pentru discursul lui Kerr și a profitat de ocazie pentru a marca actualul baschet drept„ simplist și plictisitor ” .

Abonați-vă la Buletinul informativ MARCA Basket și primiți prin e-mail, de luni până duminică și prima oară dimineața, știrile exclusive, interviurile, rapoartele, graficele și videoclipurile care vor marca ziua în NBA, Liga Endesa, Euroliga și restul lumii coșului.