- Baschet

Sabonis își relansează candidatura „all star” și stabilește clopotele de alarmă pentru Sixers

Atacantul lituanian Domantas Sabonis a revenit să arate puterea jocului său interior și cu o dublă dublă de 23 de puncte, 10 recuperări și cinci asistări, a condus atacul Indiana Pacers care s-au impus bătând 115 -97 la Philadelphia Sixers inconsistentă.

Alături de Sabonis, atacantul TJWarren a contribuit cu încă 21 de puncte ca cel de-al doilea golgheter al lui Pacers, care avea șase jucători cu numere de două cifre și a tras o serie. din două pierderi consecutive.

Center Miles Turner a atins 14 puncte cu cinci recuperări și a fost al treilea starter care a încălcat bariera de 10 puncte, în timp ce Pacers ca echipă a obținut o rată de succes de 49 la sută. în șuturi de teren și 44 de triplete.

Rezerva baseman TJMcConnell, fost jucător al lui Sixers, cu un dublu-dublu-11 puncte și 10 asistențe, a devenit al șaselea om al lui Pacers.

Dar cheia victoriei lui Pacers (22-12) El a revenit în marea apărare pe care a jucat-o echipa Indiana, care a redus la tăcere jucătorii cheie ai atacului Sixers, cum ar fi centrul dominican Al Alford, care abia a reușit să înscrie cinci puncte.

Fără centru Cameruneanul Joel Embiid pe pista, cu dureri la genunchiul stâng, cei de la Sixers au rămas cu o contribuție medie de 23,7 puncte și 12,4 recuperări.

Horford, clasat pe locul cinci , nu a răspuns cu cel mai bun joc al său și a fost mereu depășit de oamenii înalți ai Pacers.

În schimb, Horford, care a petrecut 29 de minute pe pista de la Indianapolis Bankers Life Fieldhouse, abia a reușit să marcheze. 2 din 12 goluri de teren pe care le-a făcut, au ratat trei din patru încercări de 3 puncte și nu au mers pe linia personalului.

Horford nu a reușit nici El a jucat un rol principal în jocul interior, surprinzând doar trei recuperări, a dat două asistențe și a recuperat o minge.

Garda-prim Josh Richardson cu 20 de puncte și cinci asistențe a fost liderul atacului de la Sixers (23- 13), care a suferit a treia pierdere consecutivă.

În timp ce gardianul australian Ben Simmons a marcat o dublă dublă cu 18 puncte, 10 recuperări, inclusiv nouă apărători și a acordat trei asistențe.

< p> Dar s-a întors să-și arate cel mai rău control al mingii, pierzând-o de șase ori din cele 12 adăugate de echipă.

Ambii jucători au fost singurii din Sixers care au terminat jocul cu numere cu două cifre. <//> p>

Brazilia Raúl Neto, care a jucat șase minute ca rezervă pentru Sixers, a avut șase puncte marcând 3 din 6 goluri de teren, a ratat cele două încercări triplice pe care le-a făcut, a prins o revenire și a acordat asistență .

Jocul a fost condamnat în al doilea sfert când Pacers, cu o serie de 15-2, a reușit o pereche 38-16 și a intrat în pauză cu un avantaj de 67-43.

Echipa din Indiana, cu o altă serie de 14-2 în a treia perioadă, a ajuns să aibă un avantaj parțial de 36 de puncte care el a condamnat deja jocul în favoarea Pacers.

KINGS 87-105 CLIPPERS

Combinația de atacuri Kawhi Leonard și Paul George, care au contribuit 45 de puncte, 13 recuperări și 16 asistențe, a fost cheia care le-a permis celor de la Los Angeles Clippers să încheie anul 2019 cu o victorie ușoară pe drum cu 87-105 împotriva Sacramento Kings.

Leonard a apărut ca lider Înclinarea clippers-ului cu 24 de puncte, în ciuda faptului că nu a avut cea mai bună atingere la încheietura mâinii, deoarece a ratat 13 din 21 de lovituri de pe teren, inclusiv șase din șapte din afara perimetrului, pe lângă distribuirea a șapte asistențe și recuperarea a două bile.

George, care a abordat tripla dublă, a ajuns să fie cel mai complet jucător după ce a contribuit cu 21 de puncte, 11 recuperări – cea mai mare notă a sezonului-, n Nouă asistențe și trei transformări, ceea ce le-a permis Clippers-urilor (24-11) să revină pe calea câștigătoare după ce a pierdut jocul anterior acasă la Utah Jazz (107-120).

Alături de Leonard și George, alți doi jucători, avansul de origine puertoricană Maurice Harkless și baza Derrick Walton Jr.Au completat lista celor patru Clippers care au încheiat jocul cu numere cu două cifre.

Harkless a devenit cel mai eficient jucător al Clippers-ului, contribuind cu 12 puncte după ce a marcat 5 din 6 goluri de teren, incluzând o triplă de două încercări și 1-1 din linia personală.

Pe lângă faptul că a ieșit în evidență în jocul interior cu alte șapte recuperări, a acordat asistență și a furat o minge.

Walton Jr.El și-a stabilit cea mai bună notă ca profesionist, atingând 10 puncte după ce a marcat 4 din 5 goluri de teren, inclusiv 2 din 3 tripluri, a capturat două recuperări și a acordat asistență.

Centrul croat Ivica Zubac a fost, de asemenea, important în jocul interior, obținând opt puncte, 13 recuperări și punând oprire.

Atacatorul Richaun Holmes a fost din nou cel mai bun dintre regi după ce a terminat jocul cu o dublă dublă de 22 de puncte, 10 recuperări, trei blocuri și o fură.

Gardianul de tragere din Jamaica, Buddy Hield, cu 20 de puncte, a fost cel mai mare marcator al regilor, iar un alt jucător al echipei Sacramento a terminat jocul cu numere duble. , fără a putea evita a opta pierdere consecutivă a echipei Sacramento (12-22).

Jocul a fost definit la sfârșitul primei părți, când Clippers a obținut un parțial 40-57, un avantaj de 17. atât de multe, încât cântăresc ca o lespede în jocul Regilor, deși au încercat să intre în joc și în al treilea sfert a fost câștigat (33-31).

Ultimele 12 minute ale partidei au reprezentat un joc defensiv bun de la Clippers, care, în ciuda absenței gardianului de start Patrick Beverley, și al șaselea jucător al echipei, gardianul Lou Williams, au fost întotdeauna superiori unui rival care continuă cu pierderi semnificative în echipa sa.

A suferit cu greu o încheietura mâinii drepte, iar Williams nu a participat la joc din motive personal.

SPURS 117-113 WARRIORS

DeMar DeRozan a avut 24 de puncte pentru San Antonio Spurs, care a învins 117-113 în prelungiri. la Golden State Warriors.

Reserve Patty Mills a adăugat 18 puncte, iar LaMarcus Aldridge a avut un dublu dublu de 17 puncte și 11 recuperări pentru echipa texană.

Dejounte Murray a marcat șapte din cele 15 puncte ale sale în prelungiri, iar San Antonio a câștigat al optulea joc în ultimele 13 jocuri.

Pentru Războinici, Alec Burks a marcat 2 8 puncte ca lider de atac.

Glen Robinson a adăugat 25 de puncte, iar Damion Lee a marcat 20 de puncte pentru echipa Golden State.

Warriors nu a avut cu debutanții D’Angelo Russell și Willie Cauley-Stein.

Abonați-vă la Buletinul informativ MARCA Basket și primiți prin e-mail, de luni până duminică și prima oară dimineața, știri exclusive, interviuri, rapoarte, grafică și videoclipuri asta va marca ziua în NBA, Liga Endesa, Euroliga și restul lumii în coș.