- Bet365

Houston Astros îl achiziționează pe Bet365 într-o uriașă apucare la termen

Zack Greinke a ținut miercuri pe Yankees din New York la două probe pe parcursul a cinci reprize, iar aceasta a fost o veste bună pentru Bombardatorii Bronx atunci când vine vorba de pitcherul veteran.

În încheiere După câteva minute de la ora 16:00 la termenul comercial, ET Astros, Houston Astros a achiziționat Greinke de la Arizona Diamondbacks, cel de-al doilea pick-up de ultimă oră, care îi mută pe Astros în favoriți pentru a câștiga Liga Americană peste yankei.

Ken Rosenthal de la Athletic a fost primul care a raportat acordul cu Greinke.

Mai mult, Joel Sherman de la New York Post a raportat că Bet 365 yankeii au urmărit ulciorul de la Toronto Aaron Sanchez…iar Astros l-a obținut, de asemenea.Blue Jays l-a trimis și pe ulterior pe Joe Biagini la Houston cu Sanchez, în schimbul outfielderului Derek Fisher.Houston Astros

Conform mai multor rapoarte, Diamondbacks are patru perspective pentru Greinke: primul baseman / outfielder Seth Beer ( prospectul nr. 3 al Astros pe conducta MLB), ulciorul din dreapta JB Bukauskas (nr. 4), corect Corbin Martin (nr. 5) și jucătorul utilitar Joshua Rojas (nr. 22). Dar echipa a reușit să se mențină în cele două cele mai apreciate perspective ale sale, outfielderul Kyle Tucker și pitcherul de la dreapta Forrest Whitley.

Greinke, în vârstă de 35 de ani, se află în mijlocul unui alt sezon stelar. Înainte de ieșirea sa împotriva yankeilor, dreapta a purtat un record de 10-4 și 2.87 ERA. .943 WHIP al său este în vârful Ligii Naționale. A fost All-Star în fiecare din ultimele trei dintre cele patru sezoane ale sale în Arizona.El este 197-122 cu un ERA de 3,36 în cariera sa de 16 ani care a intrat miercuri.

Sanchez, 27 de ani, a fost All-Star în 2016 și a condus AL în procentul câștigător și ERA. Totuși, în acest sezon s-a luptat puternic, câștigând doar trei partide în timp ce a pierdut un 14 dintre cei mai buni ligați și a avut un ERA de 6.07 în 23 de start. El are un record de 32-33 de carieră cu un ERA de 3.96.

Biagini, 29 de ani, este 3-1 cu un ERA de 3.86 în 49 de jocuri în afara Bet 365 acestui sezon, obținând o salvare pe parcurs.

În patru sezoane, el are un ERA 4.76 în 203 de jocuri. Are 22 de starturi în carieră, dar 18 dintre acestea au fost în 2017 și niciunul nu a venit în acest sezon.

Astrosul are acum o rotație a lui Justin Verlander, Gerrit Cole, Wade Miley, Greinke și Sanchez.Între Verlander, Cole și Greinke, aceștia au trei ulcioare în top 10 în majorele din ERA, trei în primele cinci în WHIP, două în primele trei în hituri pe nouă reprize, două din primele 10 în plimbări pe nouă reprize. , iar trei dintre primii cinci în rânduri s-au aruncat. Sân Francisco a renunțat la un contract mare în timp ce a adăugat scutire

Giganții au tranzacționat fostul apropiat Mark Melancon la Bravele din Atlanta pentru relieverul drept Daniel Winkler și un ulcior de ligă minoră. .

Melancon a semnat un contract de 62 de milioane de dolari, cu patru ani, cu San Francisco în decembrie 2016, dar nu a apărut ca fiind apropiatul dominant de care fusese parțial din cauza rănilor.

He a avut doar 15 salvări în sezoanele sale în plus cu Giganții.

În plus, San Francisco l-a trimis pe gemenii Sam Dyson de la dreapta la gemeni și l-a păstrat pe Madison Bumgarner din seria mondială din 2014.

Jucătorul drept, în vârstă de 34 de ani, este de 4-2 ani, cu un ERA 3.50 în 43 de apariții și 46 de 1/3 în acest sezon.

Când Giganții l-au dobândit, Melancon a salvat cel puțin 30 de jocuri în trei sezoane directe, înregistrând un majore-cel mai bun 51 în 2015.El a câștigat 47 pentru 51 de Bet365 oportunități de economisire în 75 de apariții în relief în sezonul trecut cu Pittsburgh și Washington,

Winkler este 3-1 cu un ERA de 4,98 în 27 de apariții în acest sezon. Giganții au primit, de asemenea, ulciorul de clasă A, Tristan Beck.Cubs, sporind ofensiva cu swaps de Castellanos

Chicago Cubs l-a achiziționat pe campionatul Nicholas Castellanos de la Detroit Tigers pentru două ulcioare minore din liga.

Castellanos, în vârstă de 27 de ani, a lovit .273 cu 11 runde de acasă și 37 de RBI-uri pentru Detroit în acest sezon. El a jucat a treia bază și pe terenul său pe parcursul carierei sale și a fost considerat o răspundere defensivă, dar Castellanos îi oferă lui Chicago o bâtă productivă împotriva gropii de stânga.

Detroit a primit în mâna dreaptă pe Paul Richan și Alex Lange.

Castellanos este egalat pentru conducerea ligii majore cu 37 de duble.El are o medie de .347 și un 1.026 OPS în acest an în 72 de bâte împotriva stâncilor. Dodgers adaugă adâncimea infield

Los Angeles Dodgers a adăugat infielder Jedd Gyorko, achiziționându-l de la Cardinalele din St Louis pentru stânga Tony Cingrani și liga minoră de dreapta Jeffry Abreu.

The Dodgers primește spațiu internațional pentru șepci și considerații în numerar.

Gyorko, în vârstă de 30 de ani, se află pe lista răniților începând cu 8 iunie, având probleme la spate și la încheietura mâinii drepte.El lovește .196 în sezon.

Cingrani este, de asemenea, în urma unei intervenții chirurgicale la umăr stânga și nu a plecat în acest sezon.

Dodgers a intrat în ziua cu un record 70-39, cu ușurință cea mai bună notă din National League.Nationals actualizează impozitarea bullpen

Washington Nationals a încercat să-și actualizeze bullpen-ul, achiziționând relievers Roenis Elias și Hunter Strickland de la Seattle și Daniel Hudson într-un comerț cu Toronto.

>

Marinarii au primit un trio de ulciuni minori din liga națională Taylor Guilbeau și Aaron Fletcher și de la dreapta Elvis Alvarado.Washingtonul l-a trimis pe Kyle Johnston la Toronto pentru Hudson, care poate deveni agent liber la sfârșitul sezonului.

Elias a fost primarul Seattle pentru majoritatea sezonului, după ce Strickland a suferit un tulpina lat în săptămâna de deschidere și a ratat câteva luni.Strickland a apărut în doar patru partide importante în liga din acest sezon.

Elias a apărut în 44 de partide și a fost 4-2 cu un ERA 4.40 și 14 economii pentru Seattle.

The 32- Hudson, în vârstă de 6 ani, s-a impus cu 6-3 cu un ERA de 3.00 și două economii în 45 de jocuri pentru Blue Jays.Brewers îmbunătățesc pitchingul cu swap târziu

Milwaukee a achiziționat Drew Pomeranz și dreapta Ray Ray de la Giganti din San Francisco pentru potențialul infield Mauricio Dubon.

Tot miercuri, San Francisco a obținut un al doilea basnic Scooter Gennett de la roșii pentru ca un jucător să fie numit.Cincinnati va trimite bani Giganților pentru a acoperi o parte din salariul lui 9.775.000 de dolari din Gennett.

Până când Giganții au început recent să câștige, au existat luni de zile speculații cu privire la acea stânga Madison Bumgarner, MVP-ul World Series 2014 va fi pe blocul de tranzacționare, dar el rămâne pus ca San Francisco (54- 53) încearcă să lupte în ultimul sezon al managerului Bruce Bochy înainte de pensionare.

Breierii au căutat să adauge profunzime, având în vedere că s-a așteptat să se ia o decizie marți cu privire la faptul că stângașul Gio Gonzalez ar avea nevoie de o înțelegere pe lista răniților după ce a plecat de la începutul zilei de vineri, împotriva puiilor, cu o rezistență în pitching umăr.Pomeranz poate funcționa ca starter sau reliever.

Milwaukee a achiziționat luni Jordan Jordan Lyles de la pirați pentru a stimula rotația. Yanks adaugă braț la termen

Yankeele au obținut un ulcior la termenul limită pentru una din clasa A afiliați.

New York l-a achiziționat pe stânga Alfredo Garcia de la Colorado Rockies pentru Joseph Harvey, reliever în dreapta, într-un acord anunțat la scurt timp după ora 16.00 termenul limită pentru a face oferte.

Yankeii au căutat îmbunătățiri pentru pitching pentru marea ligă. Garcia nu va fi așa, cel puțin nu anul acesta.Tânărul de 20 de ani are 2-9, cu un ERA de 6,28 în clasa A. Anul acesta al orașului York a fost un începător, postând un câmp de 4,50 ERA.Phils bolster outfield

Philadelphia Phillies și-a consolidat terenul, achiziționând veteranul Corey Dickerson de la Pittsburgh Pirates în numerar și un jucător care va fi numit.

>

Dickerson, care ar putea deveni agent liber la sfârșitul sezonului, a lovit .317 cu patru runde acasă și 25 de RBI-uri pentru pirați. Tânărul de 30 de ani a ratat cea mai mare parte a primei jumătăți a sezonului, cu un umăr de aruncare încordat.

Pirații l-au achiziționat pe Dickerson de la Tampa Bay în ajunul sezonului regulat 2018. Dickerson a răspuns lovind .300 cu 13 runde de acasă și 55 de RBI-uri.El a câștigat și prima sa carieră Gold Glove pentru jocul său pe terenul din stânga.

Scăparea lui Pittsburgh de la contenție după pauză de la All-Star și ascensiunea tânărului mijlocaș Bryan Reynolds în absența lui Dickerson l-au făcut să fie angajat acum pentru o echipă. orientând spre 2020 și nu numai. O rotație completată cu starter

Oakland Athletics, care se află în playoff, a achiziționat Tanner Roark de start de la roșii din Cincinnati, completând o rotație care ar putea de asemenea să-și revină în curând Sean Manaea. .

Oakland a ocupat perspectiva Jamesfield Hannah în Cincinnati.Roșii trimit Oakland 2,1 milioane de dolari pentru a compensa o mare parte din 3.225.806 de dolari rămași în salariul de 10 milioane de dolari al lui Roark.

Roark a durat un stagiu scăzut de 3 1/3 în timpul pierderii de la Cincinnati cu 11-4 în fața piraților marți. El are 6-7 în 21 începe cu un ERA 4.24 și poate deveni un agent gratuit după sezon.

Manaea a reușit să treacă opt în șase reprize ale unui început de reabilitare la Triple-A săptămâna aceasta. Probabil că va începe încă o reabilitare înainte de a fi activat. A avut o intervenție chirurgicală la umăr în septembrie anul trecut.