Betano

Site-ul ofera Lucky Numbers – care este esential un portal pentru a juca toate loteriile locale, precum si pentru a participa la o serie de trageri la sorti internationale. Aceasta devine o oferta chintesentiala pentru toate site-urile de pariuri care doresc sa faca un splash, iar echipa Betano nu dezamageste in acest departament.

Site-ul nu ofera trageri la sorti zilnice, ci mai degraba se focalizeaza pe datele si orele principale ale ofertelor de loterie. Nu exista nici un joc virtual keno sau generat de computer cu numere norocoase pe care le ofera multe alte site-uri.

Platforma ofera pariurile in direct obligatorii in direct, iar cu o piata de pariuri mare si variata, aceasta este o caracteristica importanta pentru a fi corect.

Betano ofera o gama completa de coduri sportive, acesta fiind, de asemenea, un pas important pe o piata de pariuri din Romania diversificata.

Fotbalul este in continuare elementul principal al pariurilor jucate, pietele de pariuri oferite si oferind cea mai mare actiune, dar tenisul, rugby-ul, baschetul si cricket-ul sunt cu totii performanti constanti in aceasta industrie.

Betano

O alta dezamagire esentiala este lipsa completa a curselor de cai pe site, deoarece aceasta forma de pariere este extrem de populara in Romania.

Ca punters cu siguranta ca un flutter pe ponei, fie ca este vorba de cursele „show” cu trei coroane precum Met-ul si iulianul Durban, dar si actiunea de pe tot globul.