- Fotbal

Dorințele Athletic pentru 2020

Atleticul începe 2020 cu intenția de a menține inerția pozitivă cu care s-a încheiat anul 2019. Leii se confruntă cu acest nou an cu speranța de a face ceva important care le va oferi fanilor bucuria. Acestea sunt dorințele lui Athletic pentru 2020.

Calificați-vă pentru competiții europene

O minge la transversală i-a lăsat fără Europa în ultima zi a anului trecut. Acum, rojiblancos au între sprâncene acea clasificare care le-ar readuce pe scena internațională după două sezoane fără participarea europeană. Liga Campionilor ar fi un vis pe care cifrele nu îl fac imposibil, deși Europa League le-ar lăsa și ele satisfăcute.Până acum echipa pare să fie pe cale să îndeplinească acest obiectiv, iar conturile clubului l-ar aprecia foarte mult.

O aventură în Cupa Lungă

Ultimele două edițiile turneului de majordom nu au fost cele mai bune pentru Athletic. Mai întâi, Formentera a fost cel care și-a încheiat călătoria, în ceea ce a fost o dezamăgire imensă pentru fanii de la Bilbao, iar apoi pentru Sevilla în ediția sezonului trecut. Acest lucru a fost mai înțeles, întrucât au acordat prioritate ligii înaintea situației sale proaste din tabel.Această nouă Copa del Rey a generat mai multă emoție decât cele anterioare, iar în club consideră că este o oportunitate bună de a face ceva frumos în turneu.

Vezi un cățel care se stabilește în prima echipă

Yeray Álvarez, Lekue, Córdoba, Núñez, Larrazabal, Villalibre și Sancet sunt câteva dintre exemplele de cățeluși care au făcut saltul în prima echipă în ultimii ani. Athletic a scos mereu fotbaliști buni din echipa sa de tineret, iar fanii adoră să-i vadă pe tinerii care ies în evidență la Lezama stabilindu-se cu cei mai mari. În acest an, Bilbao Athletic servește ca vitrină pentru jucători precum Vivian, Ezkieta, Vencedor, Zárraga sau Morcillo, printre mulți alții.Unii dintre ei vor avansa în prima echipă din vară, iar standurile așteaptă cu nerăbdare să joace un rol important.

Un rămas bun în stil pentru Aduriz

Vulpea își va lua rămas bun de la fotbal când se va termina acest sezon. De la întoarcerea din vara lui 2012, a fost reperul ofensiv pentru Athletic și unul dintre cei mai iubiți de tribune. Din aceste motive, toți fanii așteaptă cu nerăbdare să-l vadă pe bărbatul din San Sebastian să-și ia rămas bun de la stil. Clubul a demonstrat deja cu Susaeta, Iturraspe și Rico că știe să organizeze rămas bun pentru jucătorii importanți. Desigur, nu există nimeni în Bilbao care să nu fantaseze imaginea lui Aduriz care înscrie obiectivul care îi pune pe rojiblancos în Europa.