- Hochei pe gheata

Cei mai mulți au urmărit marodul în NHL. Va reuși McDavid-ul rănit să se re-stoceze la timp?

Rage a fost aerisită complet înainte de ultimul meci din sezonul precedent. Connor McDavid a obținut 116 puncte (41 + 75) în cea mai individuală carieră de succes, dar Edmonton a fost încă mult în spatele playoff-urilor.

„Frustrarea este copleșitoare. Totul este mizerabil, am fost în spatele întregului sezon. Avem o vară foarte lungă înaintea noastră “, a spus McDavid, supărat la începutul lunii aprilie.

Nu știa că va înfrunta un alt șut în duelul final împotriva lui Calgary. Atacantul în vârstă de 22 de ani a pornit spre poartă, dar a căzut în duel cu fundașul adversarului, Mark Giordan. McDavid s-a culcat, măturându-și răchita la viteză maximă, apoi s-a așezat neputincios mult timp.El se ținea de genunchiul stâng și bănuia că ceva nu era în regulă.

Acest lucru a fost confirmat printr-o examinare ulterioară. Ligamentul rupt a zădărnicit speranța că McDavid ar consolida echipa canadiană la Campionatul Mondial din Slovacia.În cele din urmă, nu a fost nevoie de operație, dar recuperarea generală a fost întinsă până în zilele noastre. în prezent participă la evenimentul anual pregătitor al Campului BioSteel din Toronto, dar datorită afecțiunilor sale de sănătate nu va fi pe gheață împreună cu partenerii săi Leon Draisaitel și Darnell Nurs.

Ei bine, cel puțin nu pentru antrenamente ascuțite, pentru că, în caz contrar, McDavid își menține cu sârguință fitnessul de patinaj alături de mentorul său în afara sezonului și fostul agresor Gary Roberts. Schimbările progresive ale McDavid pentru serverul oficial NHL. „Vreau să muncesc pentru a prinde începutul taberei pregătitoare. Vara aceasta a fost diferită decât înainte, reabilitarea înghite foarte mult timp.Dar totul este pe cale ”, a asigurat fanii.

În același timp, a recunoscut că cel mai dificil lucru al situației sale a fost să rămână mental deasupra lucrurilor. „Este foarte complicat în acest sens. Încerc doar să mă concentrez pe ceea ce am. Se pune laolaltă, dar în același timp nu vreau să grăbesc întoarcerea. Acest lucru ar putea duce la o vătămare ulterioară, ”McDavid rămâne prudent.

Pe lângă foamea de hochei, noul director general al Edmonton poate fi un alt motor care să se întoarcă. În timpul unei izbucniri emoționale din aprilie, McDavid a gâdilat că Oilers a rămas fără director general timp de aproape trei luni de la concedierea lui Peter Chiarelli. El și Olanda ar trebui să fie bărbați cheie ai ascensiunii Oilers.O urgență așteaptă mult timp într-un oraș canadian.