- Hochei pe gheata

Olesz are un nou angajament în Vítkovice după final, îl va întări pe Olomouc

Nu este un pas surprinzător. De la Ostrava este nevoie de o oră pentru a ajunge la Olomouc. În noul club îl întâlnește pe fostul antrenor de la Vítkovice Zdeněk Moták și partenerul Zbyněk Irgl, cu care vor trage cocoși ofensivi de hochei. Cu toate acestea, este o bombă de transfer pentru clubul modest de la Haná, la sfârșitul lunii august, Rostislav Olesz este o armare interesantă! El nu este socotit de gunoi, nu este în spatele zenitului la 33 de ani. . De asemenea, a început la Campionatele Mondiale din 2007 și 2009 și a ajutat la bronz la Olimpiada de la Torino.Pe scurt, suficiente motive pentru a merge la el în Olomouc.

“Sunt mulțumit că am acceptat să lucrez cu Rosťa”, a spus directorul general Erik Fürst, care semnează regulat o stea într-o echipă de luptători. După ce a înaintat spre extratereștria Pater, Skrbka, a făcut o afacere mare cu Irgle și acum pariază pe Olesz. căpitan timp de trei ani, încă pregătindu-se în prima ligă Poruba. La sfârșitul din Ostrava, el a convocat o conferință de presă și a declarat că principalul motiv al plecării a fost opinia diferită cu antrenorii Jakub Petr și Pavel Trnka.

„Nu a fost vorba despre bani în Vítkovice. Am coborât cu banii și am renunțat în fiecare an să aduc mai mulți jucători.Proprietarul clubului știe că eu voi fi ultimul care va pleca în caz de probleme ”, a spus el. “Am plecat din cauza antrenorilor cu care nu am putut găsi o cale.” Pe lângă Vítkovice, a jucat în cea mai înaltă competiție pentru Sparta. Mai multe crestături vor fi adăugate în Olomouc, care sezonul trecut a avansat în sferturile de finală. Caută un jucător diferit, deoarece un handy Aleš Jergl a plecat pentru Hradec Králové. Ea a adus-o pe Klimek din Sparta și acum crede că are un alt trăgător în Olesz.