- Pariuri

Bohemians – Příbram 1: 4, perdanții sunt bântuiți de joc, Matoušek avea probleme.

Boemii, care au intrat în suprastructură din cea mai bună poziție, nu mai au situația în mâinile lor, în duelurile rămase pe care le joacă în Karviná și Opava.

Acum pierd un punct în Příbram.

„Performanța noastră a fost foarte slabă și s-ar putea folosi alte cuvinte.Nu găsesc niciun alt motiv pentru asta decât faptul că nu am reușit meciul mental, pentru că toată primăvara, practic fiecare meci din ligă, cu excepția unei părți din meciul cu Slavia, am jucat fiecare meci de la bine la foarte bine “, a declarat antrenorul de acasă, Martin Hašek.

„Antrenorul pregătește echipa să fie pregătită mental, așa că problema case de pariuri licentiate in Romania este în spatele meu”, a adăugat el.

s-au mulțumit, iar oaspeții au pus stăpânire.

În tricoul lor s-a remarcat în principal jucătorul cu șaptesprezece pe spate, un invitat din Slavia, fulgerător Matoušek.

La scurt timp după schimbarea laturilor, a crescut la 3: 1 după după ce a câștigat capul cu Krch, a condus mingea spre var, a făcut un con din trei jucători în apărare cu o buclă și a terminat uscat.

El scăpase deja de Krch și Pokorný, care l-au faultat în var.Cu toate acestea, experimentatul Rezek a dat lovitura de pedeapsă.

El a continuat să încălzească echipa gazdă, după o jumătate de oră a zburat după pierderea boemilor de pe aripa dreaptă, lupta sa oprit la mijloc și șutul său după intervenția neconvingătoare a lui Fryšták a ajuns în golul Mingazov.

Neajutorarea opritorilor s-a adăugat performanței incomode de acasă, nu au reușit să treacă, Hůlka a pierdut mingea în mijlocul terenului și Fantiš aproape a pedepsit greșeala școlii, șutul tehnic doar a ratat stâlpul din spate.

, Fantiš, Polidar, Matoušek.Acesta din urmă a fost cel mai vizibil, a excelat în viteză, și-a permis o portiță, i-a întrecut pe ceilalți pe teren.

.

Înainte de asta, Matoušek l-a împins din nou pe Mingazov în spatele opririi de acasă, care, deși a primit un balon în jurul lui Fryšták, nu i-a dat o astfel de forță încât a sărit în spatele liniei. Pokorný l-a dat afară.

Oportunitățile nefolosite nu i-au deranjat mult timp pe oaspeți, chiar înainte de pauză a finalizat rândul lui Kingue, care era cel mai emfatic după colțul din spatele stâlpului.

În acel moment, boemii erau pe un prosop, nimic nu le-a ieșit.După o scurtă pauză, părea să ajute la întărirea ofensivei împotriva lui Puškáč, dar în schimb a căzut al treilea gol al lui Příbram.

Echipa gazdă a început minunat, în minutul al doilea Vaníček a surprins apărarea somnoroasă a oaspeților. A început cu un duel pe partea dreaptă, Reiter l-a împins pe șovăitorul Antwi, echipa gazdă a reușit miercuri un alt duel și Bartek l-a trimis pe Vaníček în al șaisprezecelea.

, șutul trebuie să fie prins de primul portar din liga.

Portarul Příbrami nu a avut un început bun, a întârziat la centru și Krch ar putea adăuga cu ușurință un al doilea gol dacă ar viza mai bine.

Dar apoi boemii au renunțat la rol și au marcat doar oaspeții.Când Polidar a adăugat un Betstars al patrulea hit cu cinci minute înainte de final după următoarea acțiune a lui Matoušek, unii fani de acasă s-au ridicat supărați de pe loc și au părăsit prematur auditoriul.

Dar majoritatea au rămas și în cele din urmă l-au aplaudat pe alternativul Matoušek, care echipa a făcut-o imposibilă.

„Trebuie să mulțumesc echipei pentru că s-a ridicat chiar și după acel obiectiv rapid. Am avut un penalty, pe care nu l-am dat, am mers singuri la poartă de Mingazov, am lovit bățul. Până atunci, ar fi trebuit să fim în mod clar în top management. Ne-am ocupat de noi în a doua jumătate.Am mai marcat două goluri frumoase “, a remarcat antrenorul lui Příbram, Roman Nádvorník.

Mai mult: https://casa-pariuri.com