- Pariuri

Copa del Rey: Copa del Rey Draw: meciuri semifinale

13.26 ore. Și acesta este, au mai rămas doar patru meciuri pentru a întâlni cele două finaliste ale Copa del Rey care vor părăsi Barcelona – Valencia și Leganés – Sevilla, până atunci ne vom bucura de meciul din Liga din acest weekend, vă așteptăm aici la MARCA.com, felicitări și mulțumiri pentru prezența dvs..

13.25 ore. Meciurile se vor juca miercuri, 31 ianuarie, iar returul pe 7 februarie.

13.23 ore. Escudero: “Leganés a făcut merite să fie în această legătură ca noi și va fi complicat”

13.22 ore. Mantovani: „Pentru Leganés este ceva istoric să fie aici, așa că îl vom aștepta cu nerăbdare”; “La nivel personal, am preferat să joc turul în afară și sper să continuăm cu aceeași dinamică ca în runda de 16 și în sferturi”

13.20 ore.Gayá: „Nu am avut noroc, dar revenirea în Mestalla este un factor important”; „Cheia va fi să ajungem în viață la întoarcerea”, Claro, unul dintre căpitanii din Valencia.

13.19 ore. Iniesta: “eliminatoriu și dificil, orice detaliu va marca pariuri online bonus inscriere calificativul, vom încerca să obținem un scor bun în prima etapă” primele impresii ale căpitanului de la Barcelona

13.18 ore. Barcelona – Valencia și Leganés – Sevilla sunt în sfârșit meciurile pe care le-a susținut extragerea de la Copa del Rey săptămâna viitoare.

13.17 ore. Leganés – Sevilla a doua semifinală, prima etapă se va juca la Municipal de Butarque de Leganés.

13.16 ore. Barcelona – Valencia va fi prima semifinală a Copa del Rey, prima etapă se va juca miercurea viitoare la Camp Nou

13.15 ore.Guillermo Amor, reprezentantul Barcelonei ia mingea de la…Valencia

13.14 hoas. Barcelona prima minge afară

13.11 ore.Mantovani, “avem aceleași opțiuni ca și restul echipelor”, cuvintele unuia dintre căpitanii lui Leganés

13.10 ore Jose Luis Gayá, al doilea jucător care ia cuvântul, “Barcelona este clarul favorit, dar nu-mi pasă cine ne atinge ” Începe tombola !!! același respect pentru fiecare dintre rivalii care se află în exercițiu ”

Un videoclip cu toate obiectivele sferturilor de finală salută ca un act de prezentare a echipelor care se află la egalitate: Sevilla, Valencia, Leganés și Barcelona.

Pare clar că sloganul dintre Leganés, Sevilla și Valencia este evident: evitați Barcel ona da sau da, deoarece se presupune ca favoritul titlului de cupă.Aproape totul este gata în sala centrală a Federației cu reprezentanții fiecărui club și într-un minut vom cunoaște împerecherele. Acesta este pe cale să înceapă !!!!!

Valencia, Sevilla, Leganés și Barcelona sunt cele patru echipe care se află în interiorul hype-ului și astăzi își vor întâlni rivalii pentru a lupta pentru un loc în marea finală din 21 aprilie.Trei regi și un prinț în acest fel au titrat egalul anterior Loteriile grecesti sunt acum la Fortuna al coechipierului nostru, Miguel Ángel Lara, în care cea mai mare surpriză este, fără nicio îndoială, prezența lui Leganés, care este plantat în semifinale, eliminând Real Madrid împotriva oricăror șanse și surprize câștigând. în turul 1-2 la Santiago Bernabéu.

Sevilla a fost primul dintre patru care a ajuns în semifinală. Echipa spaniolă va fi în cea de-a șaptea semifinală din ultimii 12 ani, după ce a jucat ultima sa finală în 2016 la Vicente Calderón, vom vedea dacă echipa renăscută din Montella revine la o finală.

Valencia, pe de altă parte, a trebuit să recurgă la penalități pentru a ajunge la penultima rundă a turneului.De mâna lui Marcelino, antrenorul care va juca cea de-a patra semifinală, echipa care s-a întors să concureze cu cei mai buni și strălucita sa carieră în Liga unde se află al treilea, trebuie să-i adăugăm prezența în semifinalele Cupei, competiție pe care au câștigat-o pentru ultima dată în anul 2008 împotriva lui Getafe.

Marea surpriză a acestei ediții a fost realizată de Leganés, echipa Garitano a mers la meci înapoi la Santiago Bernabéu cu 0-1 dezavantaj, reușind în continuare să câștige în Coliseul din Madrid și accesul pentru prima dată în istoria sa la semifinalele Copa del Rey.

Și în sfârșit Barcelona. Cei de la Valverde nu au oferit nicio opțiune Espanyolului și au adăugat 19 calificări la Cupa, urmate de bătăușul rivalului lor, număr record.