- Pariuri

Slovácko – Opava 4: 1, începutul rachetei a adus victoria și securitatea ligii

Acum zece zile, Slovácko a măturat Příbram 5: 1 acasă, în următorul meci de acasă a reușit clar să se ocupe de Opava. Au marcat victoria la început, au marcat golul din prima acțiune în minutul al doilea și au adăugat a doua în alte două minute de la penalty.

Fanii au fost mulțumiți chiar și după pauză, în minutul 71 Havlík a marcat și când oaspeții au redus la final, Hološko case pariuri online autorizate a răspuns cu un al patrulea gol.

„Mai presus de toate, apreciez că am reușit meciul ca urmare, jocul nu a fost întru totul conform ideilor mele, jucătorii au fost nervoși “, a declarat antrenorul de acasă Martin Svědík. „Am avut un început excelent de meci, când ne-am împins pe adversari și el a făcut greșeli de care am profitat.Dar apoi ne-am lovit literalmente de urechi în unele dintre celelalte pasaje. ”

Numai dirijorul Pavel Zavadil, care a fost antrenat de antrenor, a rămas pe bancă, iar absența veteranului de pe teren și autoritate părea să afecteze concentrarea Opavskýs în introducere. În termen de cinci minute, scenariul meciului a căpătat proporții fatale pentru ei.

După o sută de secunde, a trimis centrul terenului moale Navrátil din partea dreaptă și Janošek descoperit a avut o cale mult mai ușoară spre primul gol din ligă. În minutul al patrulea, Hrabina l-a trimis pe Navrátil la sol în var, iar Daníček a reușit penalty-ul cu un penalty de expert – 2: 0.

Opava a luat ceva timp să se recupereze de la șocul inițial.Centrele sale frecvente au ajuns în apărarea pregătită a lui Slovácko, așa că Zapalač căuta o rețetă pentru a o depăși cu un șut greu, pe care Trmal a scos-o perfect pe colț. A fost cea mai bună șansă a oaspeților de a corecta rezultatul în prima repriză.

După schimbarea de latură, ambele Netbet părți au fost aproape de poartă în primul minut. Cu toate acestea, Havlík nu a prelucrat mingea într-o poziție promițătoare și șutul nu a reușit. Pe de altă parte, Hofmann a condus de la linia de poartă o încercare de a-l înlocui pe Bernadina.

Opava a dezvoltat treptat un ușor avantaj teritorial, dar nicio șansă. După o oră de scor, Smola a fost cel mai bun marcator.

În minutul 70, vizitatorii au pătruns pe dreapta după o apărare slabă.Zajíc a atras atenția a trei fundași Opava în var, Havlík a ajuns la mingea recuperată și a trimis-o în plasă.

.

„Am risipit introducerea și toate celelalte au venit din asta. Echipa gazdă s-a concentrat pe defensivă, s-a descurcat bine. Nu am fost emfatici și asta a fost bonusuri pariuri adevărat chiar și după pauză.Trebuie să-l învățăm și să-l gestionăm acasă cu Příbram, care a confundat situația din grup “, a remarcat antrenorul Opava Ivan Kopecký.