- Pariuri

Un moment trist, cu siguranță sunt de vină pentru asta, a spus antrenorul care coboară pe Dukla

„Nu știu dacă penalizarea a fost momentul decisiv, dar a nu-l da este întotdeauna o greșeală”, a spus mijlocașul Podaný.

Praga a avut doar șansa teoretică de a lupta pentru participarea la playoff. „Am vrut să rezolvăm cu onoare meciul Sportingbet de la Karviná. Se poate spune că Karviná a jucat ea însăși piesa. În cele din urmă, a funcționat, nu am făcut-o. Și așa cădem, “Podaný a oftat.

Dukla coboară după opt ani. „Sună prost să spun”, a spus Jakub Podaný. „Nimeni nu vrea să cadă, dar întâlnește pe cineva în fiecare an. Din păcate, nu am jucat în așa fel încât să rămânem în ligă. ”

Antrenorul lui Dukla, Roman Skuhravý, a adăugat că încercau să evite coborârea cu jucătorii tot timpul. „Și că nu am reușit, îmi pare foarte rău pentru toți oamenii care sunt interesați de Dukla.Este, desigur, un moment trist pentru care sunt în mod clar de vină. ”

De ce își asumă vina? “Antrenorul este responsabil pentru orice rezultat în sporturile de echipă”, a răspuns antrenorul. „Dar nu a fost ușor să activezi echipa tot timpul.”

Și unde sunt cauzele coborârii?

„Echipa a încercat, dar a fost lovită de erori neforțate. Nu am putut schimba asta “, a spus Skuhravý. „Dar nu ne-am abătut de la modul nostru de a juca.Dar nu am reușit să ajungem din urmă cu unele lucruri, cum ar fi condiția fizică, responsabilitatea, încăpățânarea, care necesită timp și nu a trebuit să ne salvăm. ”

Potrivit lui Jakub Podaný, există mai mulți factori pentru coborâre. „Tot timpul am încercat să jucăm cu sistemul trei sau cinci, am încercat să-l combinăm pentru a avea un sens mai înalt, deoarece ne așteptam să ne descurcăm mai bine cu practica de joc pariuri online bonus dobândită. Din păcate, nu a funcționat “, a spus Podaný.

„Când am văzut preparatul, a fost minunat din punctul meu de vedere. Am câștigat, am jucat cu adversari duri. Nu a fost vorba doar de rezultate, jocul a scăzut. Din păcate, nu am reușit acum. Și cu cât de puține puncte ai și ești sub presiunea pe care ți-ai pus-o pe tine și pe tine, ne-a legat puțin picioarele.Nu am reușit. ”

Roman Skuhravý nu știe încă dacă va continua la Dukla.

„ Săptămâna trecută am avut o mare întâlnire cu proprietarul clubului și decizia va fi luată după sezon ”, a spus antrenorul. „Va depinde de oameni și de calea pe care Dukla va dori să o ia. Vreau să aibă un scop. Sunt convins că fără o mare bază de fani, fără sprijinul orașului, Dukla trebuie să câștige singuri bani și un loc pe cerul fotbalului, iar singura modalitate, în opinia mea, este de a educa jucătorii.

Mai mult: https://fotbal-live.com