Promotii si bonusuri de neratat disponibile la 1xBet

In ceea ce priveste tipurile specifice de metode de plata pe care le puteti utiliza, acestea depind de tara dvs. si pot fi gasite pe site-ul oficial 1xBet. Exista, in mod literal, zeci de optiuni diferite, inclusiv sisteme populare de plata electronica, cum ar fi Skrill si Alipay, banci locale si internationale, carduri preplatite, precum si plati mobile – dar chiar si optiunea Visa / Mastercard va fi suficienta pentru multi utilizatori pentru prima data. .

Maxilarul dvs. va scadea putin cand veti afla numarul de promotii la 1xBet – exista un meniu derulant real de promosuri si bonusuri care sunt organizate pe categorii. Da, serios! De asemenea, au un magazin specializat de unde puteti cumpara suplimente odata ce incepeti sa castigati puncte VIP (mai multe despre asta intr-o clipa).

Bonusul de bun venit este cel mai logic loc pentru a incepe, insa – o plata in numerar de la 1xBet doar pentru inregistrarea pe site. Aceasta ofera o oportunitate placuta de a te obisnui cu platforma si, cu putin noroc, castigarea unor bani in plus poate fi transformata in numerar retractabil (un depozit de bani real trebuie facut pentru a retrage bonusurile, in termenii si conditiile lor).

Programul VIP la 1xBet este un sport in sine: in loc sa acumulezi puncte doar prin plasarea pariurilor, iti poti imbunatati calificarea virtuala pe o scara de la 1 la 100, pe baza rezultatelor pariurilor tale. Plasand pariuri mai inteligente, puteti obtine calificari de calificare mai ridicate – acestea pot fi utilizate pentru a obtine bonusuri ascunse pana cand atingeti un anumit nivel. Va veti bucura foarte mult de modernizarea statisticilor dvs. daca doriti sa pariati pe sport.

Puteti accesa asistenta 1xBet 24 de ore pe zi, 7 zile pe saptamana, tot timpul anului – prin chat sau telefon live, ambele rareori au mai mult de un minut de asteptare. Personalul de asistenta este intotdeauna politicos si, desi unii dintre ei s-ar putea sa nu fie cei mai entuziasti oameni pe care i-ati intalnit, ei inca incearca cu adevarat sa va ajute sa va raspunda la intrebari.