- Uncategorized

Aș prefera să nu antrenez decât să folosesc tactici de spionaj, spune Lampard după ce Derby a pierdut la Leeds

Pentru un bărbat care tocmai fusese mascat în calitate de stăpân care conducea o serie de agenți amestecați în lumea tulbure a „dark-op-urilor”, Marcelo Bielsa a tăiat o figură a zonei tehnice remarcabil de nepăsătoare.

Fostul manager al Argentinei nu vede foarte mult greșit cu privirea adversarilor și chiar acum această combinație de antrenor și recunoaștere pare imbatabilă.Bielsa a condus Leeds în partea de sus a campionatului, unde se află la cinci puncte distanță față de Norwich, clasat pe locul al doilea, și cu 11 în fața celui de-al șaselea, Derby County. >

A spune că echipa lui Frank Lampard a fost bine învinsă ar fi o subevaluare, deoarece golurile lui Kemar Roofe și Jack Harrison au șters amintirile unui blip de la mijlocul iernii cu două înfrângeri succesive în ligă.

„Am pierdut în fața o echipă mai bună ”, a spus Lampard. „Nu există nicio îndoială în privința asta, dar…” A fost mare, dar și ea.Acesta va fi pentru totdeauna un accesoriu bântuit de amintirile amarei rivalități dintre Don Revie și Brian Clough și a reînviat câteva dintre trucurile murdare detaliate în The Damned United de David Peace.

La începutul zilei Derby a anunțat că poliția a avut a fost chemat joi la terenul de antrenament în urma rapoartelor despre un bărbat echipat cu binoclu, tăietori de sârmă și îmbrăcăminte de camuflaj care plutea suspicios la granițele acestuia. pregătirile, dezvăluind că era o manevră pe care o desfășurase încă din zilele sale la conducerea Argentinei și Chile.

Neimpresionat, Lampard a indicat că el credea că nu este o coincidență faptul că, cu puțin timp înainte, echipa sa a pierdut cu 4-1 La Leeds acasă la începutul sezonului, un bărbat a fost văzut pândind în tufișurile de lângă complexul lor de antrenament.

„Nu cred că, la niciun nivel de sport, este corect să trimită bărbați să intre în proprietate privată ”, a spus managerul Derby după aceea. „Este un lucru cultural, dar am fost foarte surprins de asta – și de admiterea sinceră că a făcut-o înainte.Înșelarea este un cuvânt mare, dar acest lucru este peste linie. Am petrecut 15 ore urmărind casetele jocului Leeds săptămâna aceasta și asta fac cei mai buni manageri. Am fost un fan al Bielsa de departe, dar aș prefera să nu antrenez decât să trimit oameni sub acoperire pe mâini și genunchi în tufiș. ”The Fiver: înscrie-te și primește e-mailul nostru zilnic de fotbal.

Dacă MI6 este puțin probabil să-l braconeze pe „agentul” Bielsa trimis în Derby în curând, ci mai degrabă ne pune întrebarea câți alți rivali ai Campionatului au fost spionați din august?

Nu că apărarea lui Lampard ar putea folosi astfel tactici dubioase ca scuză. Cvartetul respectiv ar fi trebuit să acorde un penalty în urma faultului lui Andre Wisdom asupra lui Ezgjan Alioski, dar, deși arbitrul a arătat la fața locului, un jucător de linie a marcat deja – controversat – pentru un ofsaid împotriva lui Alioski.Facebook Twitter Pinterest Marcelo Bielsa și Frank Lampard urmăresc în a doua jumătate. Fotografie: Alex Dodd / CameraSport prin Getty Images

A fost, totuși, doar o suspendare a execuției. Când Scott Carson a reușit să lovească în colțul lui Pablo Hernández doar către Jack Clarke, acesta din urmă a început să meargă dincolo de Craig Bryson și să ofere o superbă cruce de dreapta. L-a găsit pe Roofe în locul potrivit, la momentul potrivit, pentru a lovi o casă de volei pentru prima dată. Leeds United 2-0 Derby County: Championship – live! Citiți mai multe

Lampard se uită fix la pământ. Jucătorii săi abia puteau să iasă din propria repriză și păreau deseori copleșiți de ritmul neobosit al jocului de presare înalt al lui Leeds.Uneori, era ușor să ne imaginăm că echipa lui Bielsa avea câțiva jucători suplimentari pe teren.

Derby nu reușea să rezolve formația extrem de fluidă a gazdelor – un minut 4-1-4-1 și 3-3-3-1 următorul – și caleidoscopic, adversar perplex, rotație pozițională. Alioski nu numai că a alternat între fundașul stâng și mijlocul terenului, dar, ocazional, și la centru.

Echipa lui și-a dublat avantajul la începutul reprizei a doua. Din nou, Clarke a provocat panică pe dreapta și, din nou, Carson a făcut un contact mai puțin perfect în timp ce își citea greșit crucea.Lovitura slabă a portarului a călătorit doar până la Alioski, care l-a jucat înapoi pentru ca Harrison să înscrie de la distanță.

Poarta spionului ar putea fi fierbinte, dar Leeds arată puține semne de ardere. „Aș accepta orice sancțiune pe care clubul sau federația mi-o impune”, a spus un Bielsa care nu se pocăiește. „Respect moralitatea țării în care lucrez, dar nu voi spune că nu o voi mai face. Nu cred că sunt o persoană care trișează. Am făcut această practică de mulți ani. Este legal în America de Sud – și în Anglia, de asemenea, dar nu provoacă indignare în America de Sud. ”