- Uncategorized

“Atlético de Madrid nu renunță niciodată”

Atlético de Madrid a stabilit o bară dificilă de învins în 2019: campioana Ligii (pentru al treilea an consecutiv), campioană a Cupei și sfertul finalist al Ligii Campionilor pentru prima dată în istoria sa. “A fost un an incredibil. Nu a fost rotund pentru că am rămas cu dorința de a face dubla, dar a fost unul dintre cei mai buni din istoria clubului”, rezumă Amanda Sampedro, căpitanul Atletico și jucătorul cu cel mai mult timp. poartă pe computer.

Au trecut 16 sezoane de când Amanda a ajuns la Academia clubului și de atunci a trecut prin toate categoriile până la conducerea epocii de aur a Atlético de Madrid.Prin urmare, este cea mai autoritară voce din vestiar pentru a evalua ce realizează echipa. “Am făcut istorie punând peste 60.000 de spectatori în Wanda pentru un meci”, își amintește el. „De asemenea, trebuie menționat că am lansat un oraș sportiv în Alcalá de Henares.Suntem foarte fericiți de a ne putea bucura și de a face acest pas important, cum ar fi să avem propriul nostru centru sportiv “, subliniază ea.

Dacă sfârșitul anului trecut a fost amar, din cauza pierderii pe stadionul Los Cármenes din Finala Cupei din Granada, cu Real Sociedad, începutul noului sezon a fost nu mai puțin complicat pentru Atlético de Madrid, care a ajuns la pauză de Crăciun la cinci puncte de Barcelona, ​​după ce a renunțat la două remize (Betis, Athletic Club) și o înfrângere (Barcelona) și cu o schimbare de antrenor (Pablo López l-a înlocuit pe José Luis Sánchez Vera) între timp. “Până în 2020 cer sănătate și respectăm accidentările, deoarece acesta este cel mai important lucru pentru un sportiv și sper să putem fi cu toții perfecti”, reflectă Amanda care a venit foarte simplu la o Cupă Mondială în care a jucat doar 45 de minute.Este clar că, dacă vom reuși în fiecare an, va veni un moment care va fi foarte dificil de depășit, dar vom lucra pentru asta și astfel vom putea oferi bucurie fanilor noștri. Atleti nu renunță niciodată ”, a spus căpitanul. Real Sociedad și Levante și noua ediție a Cupei Reginei.

Atlético de Madrid s-a întors luni la antrenament cu mintea pusă în Ligă. anterior a pierdut teren și știe că ianuarie este o lună cheie în această companie.Rojiblancasul se confruntă cu Rayo Vallecano (afară), Sporting de Huelva (acasă), Sevilla (în afara) și Barcelona (acasă), un duel care poate fi definitiv în lupta pentru sceptrul ligii. Deși în ultimele două sezoane duelul împotriva Barcelonei s-a jucat pe stadioane, vezi Vicente Calderón și Wanda Metropolitano, acest sezon pare implauzibil, având în vedere că coincide cu data (duminică, 26 ianuarie) cu derby-ul echipei primului masculin împotriva lui Leganés .