- Uncategorized

Joe Root s-a grăbit de planul de strângere de mână din Australia pentru deschizătorul de cenușă

Joe Root s-a lăsat frustrat când a descoperit strângerile de mână ale jucătorilor înainte de meci, sunt listate printre evenimentele anterioare deschizătorului Ashes de joi, în ciuda faptului că nu au fost consultate.

Tim Paine, căpitanul australian, a căutat să aducă în ritualul de bunăvoință inspirat din fotbal la începutul fiecărei serii de teste, rolul său este un mod de a-și reconstrui imaginea după scandalul de lovire a mingii din Africa de Sud anul trecut.Dar Root și Trevor Bayliss, respectiv căpitanul Angliei și, respectiv, antrenorul principal, se înțeleg că au fost surprinși în timpul unei întâlniri de miercuri cu Ranjan Madugalle, arbitrul meciului Consiliului de Cricket Internațional, când l-au văzut pe ordinul de rulare convenit de cele două țări fără am fost întrebat formal.Aș putea numi 15 locuri mai intimidante decât Edgbaston, spune Tim Paine Citește mai mult

Eoin Morgan, căpitanul Angliei, de o zi, a fost de acord cu aceeași cerere de la Paine înainte de seria internațională de o zi trecută vara și probabil a fost o presupunere, fie de Cricket Australia, fie de ICC, că același lucru se va aplica încă o dată.Rădăcina, deși nu încearcă să stârnească sentimentele de rău între echipe, se spune că este mai puțin convinsă de necesitatea a ceea ce este esențial o mișcare de PR, nu în ultimul rând, deoarece nu are loc înaintea niciunei alte serii de teste. Acum rămâne de văzut dacă căpitanul Angliei respectă cu reticență și dacă strângerile de mână au loc înainte de joc. cursul seriei. Sincer, comportamentul lor nu mă privește cu adevărat. Lucrul care mă privește este că ne ocupăm de lucruri în felul nostru.Este foarte important să avem grijă de asta și să nu ne împachetăm prea mult cu modul în care își joacă cricket-ul. ”Spin: înscrieți-vă și primiți e-mailul nostru săptămânal de cricket.

La nivel personal, Root este condus prin amintirile de a pune capăt înfrângerii Angliei cu 4-0 în Australia, acum 18 luni, lovită pe un pat bolnav, în timp ce pare să îndeplinească un vis al copilăriei de a deveni căpitan câștigător de cenușă.

La un motiv pe care Paine susținea că nu face ca topul său să fie cel mai intimidant din Root din lume, numit un XI care neagă Jofra Archer debutul său cu Jimmy Anderson, Stuart Broad și Chris Woakes preferă.Play Video 2:17 Joe Root pe Ashes, comportamentul Australiei și omiterea lui Jofra Archer – video

Pe lângă faptul că și-a explicat propria mișcare către nr. 3 ca o modalitate de a răspândi experiența în ordinea de luptă, Root și-a amintit senzația de a pierde singura sa serie de cenușă anterioară în calitate de căpitan.A fost un final greu pentru el când a fost doborât de gastroenterita la Sydney și forțat să se retragă bolnav la 58 de ani. Căutarea asupra mișcării lui Joe Root în numărul 3 este doar o altă parte a mitologiei Ashes | Barney Ronay Citește mai mult

Root, care a fost atât de slab, încât a ratat jucătorii australieni sărbătorind, a spus: „M-am simțit scăpată și crudă la sfârșitul acesteia.Niciodată nu vreau să fiu acolo și să pierd o serie mare precum Cenușa, dar te face mai abrupt și disperat să ieși și să transformi lucrurile în acest moment. ”

Întrebat ce ar însemna să conduci o Anglie alături de un câștig de Ashes, după ce a gustat-o ​​anterior ca jucător în 2015, el a răspuns: „Am visat la asta de la un băiețel și, evident, a devenit mai real prin faptul că am fost pus în situația de a avea acea oportunitate.”

O mare diferență față de acum 18 luni este prezența lui Ben Stokes, care a ratat acea serie în timpul scăderii de la incidentul de la Bristol, dar de atunci a revenit la test și, în urma eroicilor sale în finala Cupei Mondiale, a fost restaurat. ca vice-captain.Play Video 1:19 Tim Paine pe Edgbaston: ‘Aș putea numi 15 locuri mai intimidante’ – video

Root a dezvăluit că a făcut cererea pentru Stokes drept numărul 2 al său de ceva timp. și a spus: „El are deplin respect pentru toată lumea datorită modului în care se apropie de antrenament și a fiecărui moment mare.Știi că se va arunca în el și nu va cere niciodată ceva de la tine, pe care nu l-ar aștepta de la sine.

„Este minunat să-l ai din nou ca vice-căpitan – este o oportunitate pentru ca el să vină în prim plan.Așa cum ați văzut de-a lungul Cupei Mondiale, atunci când i s-a acordat o responsabilitate adăugată, a trecut la ea și mă aștept la fel în această serie. ”Vrăjmașii vechi pregătiți pentru luptă, dar seria Ashes este mult prea aproape să fie apelată | Vic Marks Citește mai mult

Omisiunea lui Archer îi va dezamăgi pe cei aruncați de performanțele sale la Cupa Mondială, dar Anglia s-a temut că nu este încă pregătit pentru eforturile fizice ale cricket-ului în urma problemei secundare care a necesitat injecții calmante în acea campanie victorioasă.

Cu Sussex jucând doar cricket Twenty20 înainte de testul Lordului din 14 august, Archer ar putea fi nevoit să-și construiască volumele de lucru în plasă în cazul în care Anglia nu poate aranja un contract de împrumut pentru meciul din Worcestershire împotriva Australiei care se află între ei .

O astfel de mișcare nu are niciun precedent – Andrew Strauss a jucat pentru Somerset în împrumut de la Middlesex înainte de seria din 2011 cu India – dar Anglia ar putea dori să le refuze bătrânilor australieni șansa de a se confrunta devreme cu Archer.Ghid rapid Anglia XI pentru a înfrunta Australia în primul Show Ash Test Show Hide

Rory Burns, Jason Roy, Joe Root (c), Joe Denly, Jos Buttler, Ben Stokes, Jonny Bairstow, Moeen Ali, Chris Woakes, Stuart Broad, James Anderson.Ați fost de ajutor? Vă mulțumim pentru feedback.