- Uncategorized

Steve Smith intră ca ticălos în pantomimă, dar pleacă un erou

A venit, desigur, în cele mai extraordinare circumstanțe. L-am huiduit și l-am huiduit din nou. Și apoi din nou. Și apoi afară. Și apoi din nou la ora 4.44 pm, când Smith a răsărit de pe teren, doar pentru a reveni din nou, în timp ce copertile au fost șlefuite în mare măsură de Aleem Dar.Smith secolul a salvat Australia în prima zi de Cenușă, în ciuda exploziei lui Broad. Citește mai mult

< p> O oră mai târziu Smith a fost huiduit încă o dată, dar a fost înveselit de toate părțile de secțiuni mari ale mulțimii de la Edgbaston, când a ajuns la suta sa cu un acoperiș de pe Ben Stokes, bile de întâlnire cu acea familiaritate dulce-cracă și trimiterea ei scootând departe într-o bruscă lumină de soare.

Cum să descriu suta lui Smith aici?Tentația va fi acolo pentru a-și lăsa interzicerea asupra incidentului de lovire a bilei, pentru a vedea un fel de răscumpărare personală plină de brânză și fără îndoială că aceasta face parte din drama pentru Smith și pentru cei din jurul său. și primiți e-mailul nostru săptămânal de cricket.

Sport îi place acest tip de poveste cu șuncă. Chiar vorbește unul cu celălalt? Strălucirea cu liliacul răscumpărează o piesă cutremurătoare, ludic, supra-cenzurată, cu un sport slab? Oricum contează? Ceea ce este cert este că Smith a produs un act de pură voință sportivă aici, realizat în timp ce părea mai furios Steve Smith decât Steve Smith a fost vreodată. Anglia s-ar putea încă lupta să-și revină.

Ziua începuse cu pantomima mult prea remarcată a jucătorilor recent interzise din Australia.Tim Paine a invitat Anglia la castron, iar Stuart Broad a făcut-o pentru doi dintre frații de bricolaj din primele patru ultime. Cu Smith mergând spre wicket acest lucru s-a simțit ca și cum ar putea fi unul dintre acele momente în care cerul se întunecă, vânturile se învârtesc, păsările zboară înapoi și totul pare să transforme o umbră de Broad. Facebook Twitter Pinterest Steve Smith lovește un șase brutal pe drumul către cel de-al 24-lea test al său. Fotografie: Tom Jenkins / The Guardian

În schimb, s-a întâmplat ceva diferit. Există talente extreme în fiecare sport, cei care par să funcționeze într-un buzunar personalizat de timp și spațiu. Smith este altceva chiar și în această categorie de alteritate.

Testarea bate este despre linii curate, despre mișcări decisive, controlul stării tale mentale și mișcările tale fizice.Tot ceea ce face Smith pare la prima vedere a fi opusul. Smith zâmbind, răsucind, vârtej, sărind, Smith joacă de parcă ar fi chiar la marginea nervilor. În realitate, el este complet în acest moment, complet stabilit în situația de a fi Steve Smith.

Rutina s-a stabilit rapid. Mers pe jos. Turn. Rulmentul padului tactil Atingeți alt rolet. Cutie de reglare. Încheietura mâinii. Rulment de tampon, rulou de cutie, cutie. Dip genunchi. Sări peste. A opri timpul. Aduceți liliacul în contact perfect cu mingea. Da din cap. Pretinde să fugi de roi de albine. Bea curte imaginară de ale. Și repeta.

Smith ieșise la 17 la doi. Usman Khawaja a făcut mică impresie. Travis Head a jucat frumos. James Pattinson a avut ghinion. Smith îi privea plecând. Un timp a produs o serie de frunze uimitoare. Unul era ca un toc de karate de desene animate.Următoarea era o umflătură plină de corp, cu picioarele împletite, ca o pisică uluită de o strănut. La începutul după-amiezii, frunzele lui au devenit furioase și iritabile, frunzele îndreptate spre umbrele partenerilor săi plecați, de parcă ar fi demonstrat unui copil îndrăzneț cum să îndeplinească o sarcină simplă. Ali Martin Citește mai mult

Totuși a lovit golurile și și-a biciuit încheieturile încărcate cu izvor. Acest lucru a fost atrăgător. A fost gălăgioasă. Era nituit. La 103 pentru patru, Smith a fost dat de lbw de Dar – doar un stat provizoriu în acest joc. Recenzia bătrânului a fost foarte Smith: instantaneu și ireproșabil de precis. Câmpierii erau plasați în locuri ciudate.Smith le-a biciuit ambele părți. Și-a învârtit liliacul. Părea la un moment dat gata să-l arunce în furie spre acoperire. El este meserie captivant, precis, înalt. El este, de asemenea, foarte amuzant.

Smith este în continuare tolerat de unii greți din jocul de testare, tratați ca o noutate, un bărbat aflat în fugă. El nu este nimic din acele lucruri. El este în schimb, dacă luăm în serios numerele, un gigant autentic al acestui joc. Doar trei bărbați au jucat 50 de teste și au înregistrat o medie peste 60. Don Bradman, Steve Smith și Herbert Sutcliffe, în această ordine.

Punctele sale forte sunt suficient de clare. El joacă mingea uimitor de târziu și dintr-un punct de liniște completă chiar și în acel act speriat bețiv. Chiar și acum Anglia pare să creadă că poate să-l ridice și să-l facă să-l bage. Căutarea plăcii frontale a lui Smith continuă.În ultimii șase ani, Anglia l-a scos de trei ori. Ultima dată când s-a întâmplat a fost pe 239. Perioada anterioară a fost pe șase. Cu ceva timp înainte, acesta a fost pe 215. Apoi a venit suta. El a fost în cele din urmă ieșit din piept de Broad având un yahoo vesel. Au apărut boom chiar și atunci când și-a ridicat liliacul și a plecat, dar și aplauze din tot pământul. Așa cum era cu totul corect. Acesta a fost un innum de rar sport genial, de pură voință – și, de asemenea, de caracter, în modul în care numai Cricket-ul poate să-l dezvăluie.