Unibet

Desi lobby-urile sunt destul de simple, functionalitatea nu sufera ca urmare. De exemplu, trebuie doar sa faceti clic pe un antet de coloana (STAKE, BUY-IN, INCEPE, etc.) pentru a sorta datele pe baza valorilor acelei coloane. In imaginea opusa, turneele sunt sortate cronologic in functie de ora de pornire.

Daca faceti clic pe butonul CASH GAME din holul principal, partea dreapta a platformei va afisa toate mizele disponibile in prezent (in acest exemplu, NL4, NL10, NL25, NL50 si NL100). Puteti derula pentru a vedea miza mai mare. A doua coloana afiseaza numarul de jucatori aflati in prezent. Daca faceti clic pe butonul verde de redare, veti fi asezat la una dintre tabelele disponibile pentru miza aleasa.

Dupa cum probabil v-ati dat seama, jucatorii de pe Unibet nu pot alege care sunt mesele de jocuri in numerar.

Acest sistem, denumit Quick Seat Lobby, reduce timpul de asteptare pentru jucatorii care doresc sa se aseze la o masa de jocuri in numerar, dar inseamna ca nu puteti alege mese in functie de ceilalti jucatori. Cu sistemul Unibet, toate tabelele sunt alocate la intamplare pentru a se asigura ca toata lumea se bucura de un joc corect.

In mod similar, nu este posibil sa alegeti o masa SNG. Jucatorii care se alatura unui SNG de 5 € nu vor putea spune cu cine se vor confrunta inainte de inceputul turneului.

Mai mult: www.pariurilor.ro/category/unibet